lauantai 27. maaliskuuta 2010

Keväisen (loskaisen) aamupäivän ajankuluksi

Kevät alkaa siinä määrin antaa itsestään merkkejä, että pitää valmistella moottoripyörään kevään matkoille. Ajatuksena olisi saada laitteesta kohtuullinen matka moottoripyöräkin. Talven mittaan hankitut lämpökahvat ja pikku touring-kate löysivät tiensä perille. Lisäksi hieman naarmuuntunut sivu muovi sai uuden tarrasarjan (oma-tuotantoa, ei oem;) ja sama käsittely myös kytkinkäden puolelle.

Touring-visiiri vaati alkuperäiseeen pikku maskiin neljä reikää. Visiiri ruuveilla kiinni ja kas kummaa, moottoripyörä sai heti ripauksen katu-henkisyyttä. Käytännön hyöty selviää ajossa, mutta kuvittelisin visiirin olevan hyödyllinen varuste. Visiiri sai valkeat tarrat koristeeksi ja koko moottoripyörän ulkoasu alkoi muistuttaa Super Duke/RC 8 malleja. Sieltä suunnalta tämä "sisustusvinkki" sai ajatuksensakkin.

Lämpökahva-asennus oli paljon helpompaa kuin visiirin kiinnittäminen. Etuvalaisimen takana oli valmiina virta-avain-kytkentäiset johdotukset. Vanhat kahvat otettiin väkivalloin irti ja uudet lämmitettävät hiuslakkaa liimana käyttäen kiinni. Kyllä vaan - hiuslakka on "ammattilaispiireissä" yleisesti käytetty liima kahvojen kiinnittämiseen. Minä käytin L'oreal-merkkiä kun se lupaa maksimaalista pitoa (vai oliko ainoa pullo, jonka kotoa löysin).

Vielä pitää tulevina päivinä ruuvata uusi äänenvaimennin ja käsisuojat paikoilleen. Ehkä pääsiäinen on siihen sopiva ajankohta ja samalla kertaa voi korkata ajokaudenkin uudelta vuosikymmeneltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti