sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Talven alta tallin suojaan

Ajelurintamalla on jo kolmisen viikkoa ollut sen verran hiljaista, että oli aiheellista miettiä moottoripyörän laittamista talvehtimiskuntoon. Loppukesän 15 000 km huolto teki hommasta jonkin verran helpompaa ja mitään kummalisempia huoltotöitä en ole aikeissa tehdä. Pientä huolta aiheuttaa tosin polttoainepumppu. Syksyn aikana on käynyt pariin otteeseen niin, että meno on hetkellisesti pysähtynyt arvatenkin bensiinin syötön loppumiseen. Jossakin vaiheessa pitää katsoa, missä kunnossa pumpun kärjet ovat ja tarvittaessa vaihtaa ne. Mitsubishin pumppuun saa varaosana n. 20 eurolla uudet kärjet ja sellaiset jo keväällä hain varastoon pitempien reissujen varalle.

KTM 950 Super Motard
Syksy tuo muutakin muutosta Superenduroon. Olin jo jonkin aikaa haaveillut taittuvavartisista peileistä ja Matkaendurosivuston vinkin perusteella sellaiset löytyivätkin.

eBay:sta sattui silmään lähes uudet katuvanteet ja epähuomiossa tehty tarjous löi kiinni. Takavanteeseen sopiva ketjupyörä löytyi Supersproxin verkkokaupasta ja samalla kertaa tilasin myös sopuhintaisen eturattaan (17 hampaisen, 9,95 €). Jarrulevyiksi kävivät KTM:n alkuperäiset kappaleet. Jonkin verran houkuttelisi hankkia katuvanteille omat jarrulevyt rengasvaihtojen nopeuttamiseksi, mutta toistaiseksi mennään näillä. Vanteet istuivat paikalleen lähes moitteetta (etupää tarvinnee omat soviteholkit) ja lyhyt koeajo oli lupauksia antava - ensi vuonna myös minä haluan käydä Kemorassa radalla! Sitä hetkeä saa tosin jonkin verran taas odotella, mutta on hieno tietää jo nyt, että ensi kesällekkin on hauskaa luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti